Μία ιστορία 80 χρόνων

Στη "Μαριγούλα" δεν είστε ποτέ δέσμιοι του καταλόγου.

“Οινομαγειρείο
ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ”

Οι γνώσεις του Σοφοκλή για την ελληνική γη και τα προϊόντα της, οι εμπειρίες από τα ταξίδια του ανά τον κόσμο αλλά και όσα εκλεκτά ψωνίζει κάθε μέρα από τους ντόπιους προμηθευτές δημιουργούν ένα μενού ευέλικτο με διαφορετικές προτάσεις κάθε μέρα που προσφέρονται σε μερίδες ολόκληρες, μισές ή ακόμη και 1/3 για να μπορείτε να απολαμβάνετε περισσότερες γεύσεις σε κάθε σας επίσκεψη. Υπάρχουν πάντα και οι "στάνταρ" επιλογές που δε θα σας απογοητεύσουν ποτέ.

About the Owner

Ο Σοφοκλής Γιαγτζόγλου είναι ο οικοδεσπότης της "Μαριγούλας" και ο απόλυτος οδηγός σας στη απολαυστική γαστρονομική περιπέτεια που θα ζήσετε εκεί. Εγγονός του φημισμένου ζαχαροπλάστη Καπλάνη, ο Σοφοκλής μεγάλωσε στο καφέ - ζαχαροπλαστείο του πατέρα του στο οποίο πρόσφεραν, κατά απαίτηση των πελατών, κάποια μαγειρευτά πιάτα της μητέρας του της κυρίας Μαριγούλας.
Από τις αρχές της δεκαετίας του 90' ο Σοφοκλής ανέλαβε το οινομαγειρείο και η τέχνη της μητέρας του απέκτησε ολοένα και μεγαλύτερη φήμη και αναγνώριση κατακτώντας 3 χρονιές το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνα, το FNL Best Restaurant Award αλλά και την απόλυτη προτίμηση και αγάπη του κόσμου.

01

Παράδοσιακή κουζίνα με επιρροές από όλο τον κόσμο

02

Αγαπάμε την Ελλάδα και τους Έλληνες παραγωγούς

03

Κουζίνα πληθωρική με γεύσεις που ανανεώνονται συνεχώς

04

Νόστιμα, ιδιαίτερα πιάτα της θάλασσας και της στεριάς

05

Με έμφαση στις τοπικές πρώτες ύλες

06

Συνταγές από όλη την Ελλάδα συναντούν σύγχρονες τεχνικές